Фото: "Суспільне"

Маму Кузьми Скрябіна поховали разом з сином (фото)

У вівторок, 26 вересня, на Львівщині в селищі Брюховичі попрощались з матір'ю українського музиканта Андрія Кузьменка "Скрябіна". Освітянку та авторку книг Ольгу Кузьменко поховали у сімейному склепі поруч з сином на місцевому кладовищі.

Про це повідомило "Суспільне".

Ольга Кузьменко пішла з життя 23 вересня. Їй було 76 років. На поминальній літургії у церкві Різдва Пресвятої Богородиці зібралися рідні та друзі мами Кузьми Скрябіна. Родичі розповіли, що в останнім часом Ольга Кузьменко боролася з важкою хворобою. Вшанувати пам'ять матері Кузьми Скрябіна прийшли й учасники його гурту.

Що відомо про Ольгу Кузьменко

Ольга Кузьменко народилася у селі Сіде Львівської області. Закінчила Дрогобицький інститут музичного мистецтва. Працювала вчителькою Новояворівської музичної школи. Після ДТП, у якій загинув Андрій Кузьменко, жінка написала три книги, присвячені сину.

Український співак Андрій Кузьменко, відомий як Кузьма Скрябін, трагічно загинув у ДТП 2 лютого 2015 року. Його позашляховик зіткнувся із молоковозом, у результаті отриманих травм Кузьма помер на місці події. Інцидент трапився у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, 25 вересня голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив про передчасну смерть народного депутата Андрія Іванчука. Він був народним обранцем сьомого, восьмого, дев'ятого скликань.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 27.09.2023 09:31