Манія величі: розвідники пояснили криваві рішення і дивну поведінку Путіна

31 ГРУДНЯ 2022 08:55

У російського диктатора спостерігається манія величі та "місяцеподібне" обличчя. Це, ймовірно, викликано медикаментозним гормональним лікуванням раку.

Таку заяву зробив очільник відділу аналізу Росії Служби військової розвідки Данії, пише TrueUA із посиланням на Berlingske.

Розвідник припускає, що цей фактор може впливати на те, які рішення ухвалює російський лідер. Це стосується і рішення про початок повномасштабної війни. Крім цього, це припущення пояснює й незвичні рухи та пози російського президента. 

У розвідці вважають, що нині для Путіна немає смертельної загрози через захворювання, та у нього можуть бути чутливі хронічні болі. Через це він, наприклад, рефлективно хапається за стіл, аби зменшити свій біль. 

Також у розвідці Данії не бачать ознак того, що президент може залишити владу. 

Хвороби Путіна

Інформація про те, що Путін серйозно хворий, фігурує у мережі вже не перший рік. Після повномасштабного наступу Росії на Україну ці чутки спалахнули з новою силою.

Так, 1 листопада британський таблоїд The Sun посилався на електронні листи, в яких близьке до Кремля джерело в російських спецслужбах буцімто підтверджує, що в Путіна діагностували ранню стадію хвороби Паркінсона і рак підшлункової залози. Крім того, це джерело повідомило про можливу наявність у диктатора ще й раку простати.

Британський генерал, колишній голова Генштабу Великої Британії та член палати лордів Річард Даннат в інтерв'ю Sky News 1 листопада також звернув увагу на дивний стан кистей Володимира Путіна, висловивши припущення, що йому вводять ін'єкції.

У травні 2022 року голова ГУР Міноборони України Кирило Буданов заявляв, що Путін хворий на рак, а також має ще кілька тяжких хвороб. Однак, як зазначав тоді голова ГУР, "сподіватися на те, що Путін завтра помре, не варто".

Про те, що диктатор хворів на рак, заявляв і американський режисер Олівер Стоун, який раніше зняв пропагандистський фільм про Путіна.

Західні таблоїди також писали, що на публічних заходах Путін хапається за край столу, щоб приховати тремтіння, а його накульгування та дивні рухи на стільці можуть вказувати на біль.

Нагадаємо, раніше американські аналітики повідомляли, що Путін намагається зняти з себе відповідальність і все частіше говорить про те, що Росія прагне якнайшвидше припинити війну проти України.

Політика, 31.12.2022 08:55