Знаряддя вбивства на Закарпатті. Джерело: поліція Закарпатської області

Масова бійка, удар лопатою, смерть: як на Закарпатті обирали "ромського барона" (фото, відео)

На Закарпатті вибори "ромського барона" закінчилися масштабною бійкою та вбивством. Поліція затримала підозрюваного у смертельному ударі мешканця Підвиноградова.

Про це повідомила прес-служба поліції Закарпатської області.

"У понеділок, 27 листопада, близько 15 години до поліції надійшло повідомлення про бійку на одній із вулиць у селі Підвиноградів Берегівського району. За викликом прибула слідчо-оперативна група та спецпризначенці роти поліції особливого призначення в Закарпатській області", — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці негайно припинили порушення громадського порядку та встановили, що внаслідок події смертельно травмовано одного з учасників.

"Поліцейські провели першочергові слідчі й розшукові дії та в результаті затримали зловмисника, причетного до нанесення тілесних ушкоджень 40-річному загиблому: підозрюваним є 34-річний місцевий мешканець. Попередньо відомо, що фігурант ударив чоловіка металевим предметом по голові, що надалі призвело до його смерті", — додали правоохоронці.

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі кваліфікували такі його дії як умисне важке тілесне ушкодження. Правоохоронці встановили й інших учасників бійки. Наразі з ними проводять слідчі дії.

"Після проведення першочергових заходів у справі можлива додаткова правова кваліфікація. На місці події продовжують працювати поліцейські, які, зокрема, забезпечили публічний порядок та не допустили розвитку конфлікту", — підсумували в поліції Закарпатської області.

Нагадаємо, що 18 листопада на Закарпатті до десяти років позбавлення волі засудили мешканця Мукачева. Він скоїв замах на вбивство двох осіб під час перестрілки в одному з розважальних закладів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.11.2023 09:46