Фото ілюстративне. Джерело: mukachevo.net

Перестрілка на Закарпатті: за замах на вбивство двох людей мешканця Мукачева засудили до десяти років

На Закарпатті до десяти років позбавлення волі засудили мешканця Мукачева. Він скоїв замах на вбивство двох осіб під час перестрілки в одному з розважальних закладів.

Про це повідомила прес-служба Закарпатської обласної прокуратури.

"У листопаді 2021 року в одному з розважальних закладів Мукачева між чоловіками зав’язався конфлікт, у ході якого мукачівець дістав пістолет і декілька разів вистрелив у бік потерпілих", — йдеться в повідомленні.

Чоловіки отримали вогнепальні поранення різної важкості, але, як стверджують очевидці, завдяки своєчасно наданій медичній допомозі їх життя вдалося врятувати.

"Того ж дня вдома в обвинуваченого правоохоронці під час обшуку знайшли та вилучили майже дві сотні бойових патронів. Чоловік не мав передбаченого законодавством дозволу ні на боєприпаси, ні на пістолет", — зазначили тоді правоохоронці.

За підозрою в замаху на вбивство двох осіб мешканця Мукачева засудили до десяти років ув’язнення. За рішенням суду він перебуватиме під вартою до набрання вироком законної сили.

Нагадаємо, що декілька днів тому суд виніс вирок 33-річному мешканцю Хустського району за підозрою у вчиненні замаху на умисне вбивство. Йому призначили покарання на сім років ув’язнення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.11.2023 03:20