Фото: поліція Закарпаття

На Закарпатті п'яний чоловік вбив жінку через відмову в інтимі (фото)

У Закарпатській області поліція затримала підозрюваного у вбивстві жінки через відмову у інтимі. Її тіло якої знайшли в центральній частині міста Берегове. 

Про це повідомляє поліція Закарпатської області.

За матеріалами слідства, вночі 15 жовтня о 01:28 оператори лінії 102 прийняли дзвінок від жителя міста Берегове, який повідомив, що неподалік вулиці Богдана Хмельницького він виявив закривавлене тіло жінки без ознак життя. 

"Було встановлено, що загиблою є 39-річна місцева жителька. На її тілі, а саме в ділянці горла, були зафіксовані явні сліди умисного вбивства.
Для встановлення особи, причетної до цього злочину, співробітники кримінальної поліції розпочали оперативні заходи. Також було опитано десятки людей, опрацьовано записи з найближчих камер відеоспостереження та перевірено райони міста. В результаті, вже за кілька годин дані підозрюваного оперативникам були відомі — 20-річний місцевий мешканець"
, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поліцейські швидко розшукали та затримали його за "гарячими" слідами.

"З’ясувалося, що того вечора зловмисник разом із загиблою розпивали алкогольні напої. Згодом, коли фігурант отримав відмову у сексуальній близькості з потерпілою, він схопив пляшку з-під пива, розбив її та завдав жінці удар в область шиї. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень остання померла на місці", — повідомляють у поліції.

Чоловікові за умисне вбивство, поєднане із сексуальним насильством, загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, правоохоронці у Києві затримали чоловіка, який задушив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Зловмисник понад 10 років жив із літнім чоловіком та доглядав за ним.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.10.2023 15:27