Колаж: mukachevo.net

На Закарпатті чоловік порізав знайомого під час п’яної сварки

Суд виніс вирок 33-річному мешканцю Хустського району за підозрою у вчиненні замаху на умисне вбивство. Йому призначили покарання на сім років ув’язнення.

Про це повідомила прес-служба Закарпатської обласної прокуратури. Там зазначили, що обвинувачений у судовому засіданні заперечував свою причетність до злочину, однак суддя визнав 33-річного чоловіка винним у вчиненні замаху на умисне вбивство.

"Незабаром вирок набере законної сили, до цього часу чоловік і надалі перебуватиме під вартою", — йдеться в повідомленні.

Злочин стався в листопаді 2022 року. Тоді під час сварки між п'яними чоловіками один із них отримав ножове поранення, але зміг втекти. На щастя, чоловік залишився живим. Кровавий конфлікт відбувся в селі Велятино Хустського району.

Правоохоронці з'ясували, що того вечора між 47-річним поранений та 32-річним його товаришем виникла сварка, в ході якої молодший схопив кухонного ножа та вдарив ним господаря помешкання у груди.

47-річного чоловіка з пораненнями госпіталізували до лікарні, а нападника розшукали та затримали. Відомо, що чоловік уже раніше притягався до кримінальної відповідальності, його засуджували за скоєння майнового злочину.

Нагадаємо, що наприкінці серпня на Закарпатті працівника військкомату знайшли біля полігону поблизу Ужгорода з проломленою головою. Чоловік згодом помер у лікарні, куди він потрапив уже непритомним. За фактом смерті військовослужбовця тоді відкрили кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.11.2023 03:13