Фото: росЗМІ

Медведчук вимагає створити трибунал для Зеленського

Підозрюваний у державній зраді екс-нардеп Віктор Медведчук в брехливій статті звинуватив президента України Володимира Зеленського у створенні "нацистської диктатури". Кум президента Росії вимагає створити для нього трибунал.

Свої українофобські думки Медведчук опублікував на пропагандистському сайті "Аргументи та факти".

Зрадник України вважає, що в Україні нібито "почалося відродження нацизму та просування його ідей через впровадження націоналістичної ідеології у суспільну свідомість українців".

"За планами Заходу, нацифікована Україна мала стати "зброєю" проти Росії", — пише він.

Екс-нардеп заявив, що проти мешканців Донбасу нібито був "розв’язаний геноцид", який "можна порівняти з геноцидом гітлерівців проти єврейського населення Рейху". Він почав просувати ідею створити трибунал для президента Володимира Зеленського.

"Після приходу до влади Зеленського режим перестав приховувати свою нацистську сутність і почав відтворювати дії Гітлера, після його приходу до влади, описані у Вироку Нюрнберзького трибуналу", — переконує Медведчук.

Нагадаємо, колишній народний депутат та кум російського диктатора Віктор Медведчук вже не вперше "відзначився" статтею про Україну. Там він застосував усі пропагандистські наративи Росії, зокрема те, що "у війні в Україні винен Захід".

Крім того, 23 лютого суд арештував майно Оксани Марченко, дружини підозрюваного в держзраді Віктора Медведчука. Під арешт потрапили пакети акцій обленерго, земельні ділянки, обʼєкти нерухомості та десяток автомобілів. 

24 березня суд арештував "приховані" активи Оксани Марченко на понад 440 мільйонів гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 17.04.2023 17:14