Фото: скріншот з відео

"Це було випадково": Медведчук заінтригував подробицями свого затримання в Україні

Колишній народний депутат України від ОПЗЖ Віктор Медведчук дав інтерв’ю російським пропагандистам. Кум президента Росії Володимира Путіна розповів подробиці його затримання в Україні на початку квітня минулого року.

Про це повідомляють росЗМІ.

Медведчук переконує, що його випадково затримали бійці тероборони.

"У кабінет начальника департаменту контррозвідки СБУ мене привезли в ніч з 12 на 13 квітня, після того, як десь в районі 18 години вечора мене було затримано. Мене привезли в якомусь ковпаку, я не знав, де перебуваю, вже потім довідався, що це за кабінет... Був у мішку фактично, я був у ньому спершу кілька годин на цементній підлозі, потім мене завели в цей кабінет. Коли цей мішок зняли, переді мною стояв Баканов (колишній керівник СБУ) та керівник контррозвідки… Мене затримала не СБУ, а тероборона, затримала випадково... Одягли наручники, наділи мішок і поволокли у іншу машину... Це був важкий день у моєму житті, напевно найважчий, 12 квітня", — скаржиться Медведчук.

Зрадник України каже, що пережив "все інше" окрім фізичного насилля.

Нагадаємо, на сьогодні у Кремлі починають розуміти, що не зможуть захопити Україну, тому проштовхують ідею "корейського сценарію". Автором і лобістом цього плану є Віктор Медведчук.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 11.03.2023 17:51