Фото ілюстративне. Джерело: nikopolnews

Мелітопольські партизани підірвали потяг окупантів: Центр нацспротиву розповів подробиці

У п’ятницю, 13 жовтня, в Мелітополі о 7:40 партизани підірвали потяг, який щодня возив із Криму до Мелітополя та Дніпрорудного боєприпаси та паливо. У зворотному напрямку він забирав пошкоджену техніку та награбоване у вигляді залізної руди, зерна та іншого майна. Таким чином окупанти мають пошкодження логістичного шляху.

Про це повідомив Центр національного спротиву. За його інформацією, в результаті контрольованого вибуху пошкоджено 150 метрів залізниці та теплотяг.

"Станом на зараз окупанти оточили місце вибуху, намагаються приховати факт диверсії та безрезультатно шукають партизанів. А вони вже в безпеці й обіцяють ще більше таких вибухів у найближчому майбутньому", — наголосили в Центрі національного спротиву.

Там нагадали, що це вже десята успішна диверсія на залізниці за 2023-ій рік, вчинена партизанами Запорізької області.

Центр національного спротиву

Джерело: Центр національного спротиву

Центр національного спротиву закликав мешканців тимчасово окупованих територій повідомляти інформацію про окупантів, щоби наші партизани робили ще більше успішних диверсій проти ворога.

До речі, зранку 13 жовтня, в тимчасово окупованому російськими загарбниками Мелітополі Запорізької області місцеві мешканці чули потужний вибух. Його факт підтверджував і міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"Вибух у Мелітополі. Чи то ворожа певео доводить свою аналоговнєтність, чи то рашистам знову не до сміху", — розповів він.

Як з’ясувалося, рашистам і справді не до сміху. Але їх протиповітряна оборона тут ні до чого — це робота українських партизанів.

Нагадаємо, що в Маріуполі українські партизани завдали чергового болючого удару окупантам. Сили спротиву підпалили російський військовий склад. За словами радник міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, тепер окупантам буде складніше будувати укріплення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.10.2023 15:27