Фото: Офіс президента

Переговори щодо Криму: у Зеленського відреагували на гучну заяву заступника голови ОП

У президента України прокоментували заяву про можливі мирні переговори з Росією, коли ЗСУ вийдуть на адмінмежу з окупованим Кримом. Орієнтуватися потрібно на заяви Володимира Зеленського.

Про це повідомив речник глави держави Сергій Никифоров в коментарі Liga.net.

Британське видання Financial Times навело слова заступника голови Офісу президента Андрія Сибіги, мовляв, Київ готовий до переговорів, коли Україна досягне межі окупованого Росією півострова. Щодо можливих перемовин про майбутнє Криму варто орієнтуватися передусім на президента Володимира Зеленського.

"У цьому питанні слід орієнтуватися передусім на слова президента України — верховного головнокомандувача", — заявив речник Зеленського.

Нагадаємо, російські загарбники у тимчасово окупованому Криму почали нервуватися через майбутній ймовірний контрнаступ Збройних сил України. Вони продовжують будувати лінію оборони та налагоджувати потрібну техніку.

Зауважимо, раніше у CNN повідомили, що Україна докладає чимало зусиль для деокупації Криму, натомість у росіян серйозні проблеми не території півострова. Аналітики згадали про нещодавні вибухи на території півострова: на залізниці та на складі з крилатими ракетами. Експерти наголошують, що українські військові періодично "турбують" Чорноморський флот РФ і переривають важливі для ворогів транспортні шляхи в Криму. Це привело до того, що окупанти на півночі півострова почали нарощувати військові потужності.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 06.04.2023 16:50