Фото: uainfo.org

Можуть призвати до 700 тисяч "гарматного м'яса": військові попередили, що Росія незабаром почне нову хвилю мобілізації

У зв’язку із катастрофічними втратами окупантів очікується, що найближчим часом в Російській Федерації та на тимчасово окупованих територіях України розпочнеться масова примусова мобілізація населення.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зазначається, що цього разу окупанти можуть призвати до лав армії країни-агресорки від 400 до 700 тисяч осіб. Крім того, рашисти можуть призвати на фронт і мешканців Чеченської республіки.

"Слід зазначити, що призвати планується також близько 40 тисяч мешканців Чеченської республіки, яких ймовірно буде використано в якості “загороджувальних загонів” позаду російських військ. При цьому серед населення Москви та Санкт-Петербурга цифри запланованої мобілізації знову залишаються мінімальними. На фронт в якості “гарматного м’яса” вкотре підуть пересічні громадяни – мешканці російських регіонів, яких у спину штовхатимуть на смерть кадирівські кати. Відтак, чи не єдиним способом для російських військових вижити є добровільна здача в полон Силам оборони України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше партизанський рух "Атеш" повідомляв, що у 205-мотострілецькій козацькій бригаді російської армії серйозні проблеми з наркотиками. До військових на передові фронтові позиції в район Нової Каховки (Херсонська область) безперервно постачають різноманітні наркотичні засоби від марихуани до "солей".

Крім того, повідомлялося, що рашисти своїх загиблих вояк спалюють у свинарнику на території окупованої частини Запорізької області. Імпровізований крематорій облаштували у селищі Пришиб, що у Михайлівському районі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.09.2023 08:18