Фото: Рixabay

МВС повернуло сервіси для сплати штрафів онлайн

Міністерство внутрішніх справ повернуло на свої офіційні онлайн-ресурси послугу сплати штрафів за порушення правил дорожнього руху, зафіксованих камерами автоматичної фіксації.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"На офіційних ресурсах МВС України поновлено можливість сплати за адміністративні порушення правил дорожнього руху, зафіксованих комплексами автоматичної фіксації", — йдеться у повідомленні.

Дізнатися про факт фіксації порушення ПДР можливо за допомогою:

  • Офіційного сайту МВС України.
  • Офіційного мобільного застосунку МВС України — "Штрафи ПДР".
  • Telegram-бот "Штрафи ПДР".

Фото: МВС

Варто зазначити, що офіційні сервіси дозволяють не тільки сплатити штрафи, які вже винесені, а й оперативно отримувати повідомлення про нові постанови або зміни їх статусу. Також в застосунках є актуальна інформація про розміщення на карті комплексів автоматичної фіксації порушень ПДР.

Також у МВС нагадують про знижку в 50% у разі сплати штрафу, якщо оплату здійснено протягом 10 банківських днів з моменту отримання постанови.

Нагадаємо, у Києві з 24 липня повернули плату за паркування. Платити за місце на стоянці треба лише в будні дні з 08:00 до 22:00, в інший час паркування є безкоштовним. Оплатити послуги можна у застосунку "Київ Цифровий".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 04.10.2023 15:39