Фото: ДБР

На Буковині засудили правоохоронця, який п'яним скоїв смертельну аварію (фото)

У Чернівецькій області до п'яти з половиною років позбавлення волі засудили колишнього правоохоронця за вчинення ДТП у стані алкогольного сп’яніння. Унаслідок аварії одна людина травмувалася, інша — загинула.

Про це повідомили в прес-службі Державного бюро розслідувань. 

Відомо, що аварія сталася 13 травня 2022 року увечері на міжнародній трасі поблизу села Мамаївці Чернівецької області. Правоохоронець на власному авто виїхав на зустрічну смугу руху для здійснення маневру, де зіштовхнувся із зустрічною автівкою.

Внаслідок ДТП неповнолітня пасажирка правоохоронця отримала перелом стегна, а 40-річний керманич іншого авто від отриманих травм загинув на місці події. Встановлено, що правоохоронець перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Кіцманський районний суд Чернівецької області визнав його винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, керуванні транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України). 

Суд засудив його до п'яти з половиною років в'язниці. Також винуватець позбавлений права керувати транспортними засобами на 7 років. Чоловіка звільнили із правоохоронних органів.

ДТП за участі правоохоронця Чернівецька область

Нагадаємо, у Саудівській Аравії сталася масштабна аварія. Автобус з людьми врізався в міст, перекинувся та загорівся. Загинули щонайменше 20 людей, 29 — отримали поранення. За попередньою версією, в автобусі відмовили гальма.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.03.2023 10:17