Фото: ілюстративне. Джерело: Патрульна поліція Києва

На Буковині суперечка між братами завершилася різаниною: моторошні деталі

У Чернівецькій області в селі Борівці 32-річного чоловіка підозрюють у вбивстві свого 30-річного брата. Винуватцю загрожує до 15 років в'язниці.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції України, між двома братами раптово виникла суперечка, внаслідок якої старший із чоловіків завдав молодшому декілька ударів ножем і втік з місця інциденту на автомобілі. Від отриманих тілесних ушкоджень молодший чоловік помер на місці.

"Отримавши інформацію про злочин, на місце події одразу виїхало керівництво поліції Буковини та прокуратури області, оперативники управління карного розшуку, співробітники слідчого управління ГУНП, спеціалісти-криміналісти й слідчо-оперативна група", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці провели комплекс невідкладних розшукових заходів, за результатами яких оперативно встановили особу порушника та місце його перебування. Чоловіка, який був причетним до злочину, поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. У ході обшуку правоохоронці вилучили з помешкання речові докази. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Слідчі внесли відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України(Умисне вбивство). За цей злочин затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від семи до 15 років. Наразі правоохоронці розв'язують питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину.

"Також поліцейські звернулися до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває", — зазначили в поліції.

Нагадаємо, раніше Чернівецька обласна прокуратура повідомляла, що на Буковині чоловік під час конфлікту вбив свою матір. Йому обрано запобіжний захід.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.08.2024 19:59