Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

У Чернівецькій області 43-річний чоловік систематично ґвалтував чотирьох дітей: як його покарав суд

На Буковині суд покарав 43-річного чоловіка, який систематично розбещував та ґвалтував чотирьох дітей. Злочинця засудили до 15 років позбавлення волі. 

Про це повідомила прес-служба Чернівецької обласної прокуратури.

Відомо, що чоловік неодноразово вчиняв розпусні дії щодо двох неповнолітніх падчерок та двох рідних малолітніх дітей. До того ж він знімав усе на мобільний телефон, зберігав та надалі показував записи дітям.

У суді довели, що чоловік систематично примушував доньок своєї співмешканки та своїх рідних дітей до статевих відносин, які теж фільмував та зберігав.

Прокурори Чернівецької обласної прокуратури у судовому порядку довели вину жителя Чернівців у зґвалтуванні та розбещенні дітей, а також розповсюдженні серед неповнолітніх зображень та відеопродукції порнографічного характеру, виготовленні, розповсюдженні та зберіганні дитячої порнографії. Чоловіка засуджено до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно у Дніпрі до довічного позбавлення волі засудили чоловіка, який зґвалтував та жорстоко вбив 11-річну дівчинку.

А на Хмельниччині двоє односельців жорстоко знущалися та погрожували вбивством сусідці пенсійного віку, бо вважали, що вона чаклує. Підозрюваним загрожує до 10 років позбавлення волі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.07.2024 15:50