Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

Думали, що чаклунка: на Хмельниччині чоловік та жінка знущалися з пенсіонерки та намагалися вивезти в ліс

На Хмельниччині двоє односельців жорстоко знущалися та погрожували вбивством сусідці пенсійного віку, бо вважали, що вона чаклує. Підозрюваним загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба Хмельницької обласної прокуратури.

Інцидент трапився 7 червня в селі Чотирбоки, що на Шепетівщині Хмельницької області27-річний чоловік та 35-річна жінка, перебуваючи напідпитку, прийшли до будинку сусідки, почали стукати у вікна та вибили двері.

Вони вважали, що мешканка села нібито здійснює чаклунські ритуали та почали бити жінку кулаками та ногами по голові. Також вони душили, погрожували вбивством та навіть завдали декілька ножових поранень постраждалій.

"Ігноруючи благання останньої припинити знущання, чоловік вкотре вдарив її кулаком в обличчя, від чого вона втратила свідомість. Зловмисники виволокли її на вулицю та поклали в багажник автомобіля, з метою вивезти в лісосмугу та продовжити катування", — розповіли в прокуратурі.

Проте, коли нападники пробиралися в оселю, потерпіла встигла викликати правоохоронців, які прибули вчасно та затримали чоловіка та жінку. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів.

У Головному управлінні Національної поліції у Хмельницькій області поінформували, що постраждалій 68 років. Також у прес-службі додали, що на період розслідування суд взяв затриманого чоловіка під варту. 

Фото: Хмельницька обласна прокуратура

Нагадаємо, в Одеській області суд виніс вирок 45-річному жителю Подільського району, який вбив свого односельця. Злочинець проведе за ґратами дев'ять років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 09.07.2024 18:46