Фото: "Новинарня"

У Франківську поліція затримала хуліганів, які били перехожих

У Івано-Франківську правоохоронці 3 березня затримали хуліганів, які нападали на перехожих та лупцювали їх.

Про це повідомила голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Посадовиця розповіла, що правоохоронці оперативно відшукали учасників правопорушень та одну жінку, яка постраждала через напад хуліганів. 

Наразі правопорушники доставлені до місцевого управління поліції та дають визнавальні покази. Проте імен та прізвищ хуліганів посадовиця не назвала. 

"Спільно з керівництвом правоохоронних органів області провели нараду, на якій обговорили ситуацію щодо недопущення в області таких проявів в майбутньому. Такі вчинки є ганебними та абсолютно неприпустимими у нашому суспільстві. Винуватці мають бути  покарані. Хочу запевнити, що усі вчинені злочини отримають належну правову оцінку. Подібного більше не повинно повторитись", — наголосила Онищук.

Нагадаємо, раніше поліцейські Франківська виявили відео на якому група молодиків вчиняла протиправні дії до мешканців Івано-Франківська, зокрема літніх людей. Так, правопорушники завдавали випадковим перехожим тілесних ушкоджень, а також застосовували газові балончики. Поліція Прикарпаття розпочала кримінальне провадження за фактом хуліганства. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.03.2024 17:38