Інцидент в Івано-Франківську. Фото зі соцмереж

В Івано-Франківську біля ресторану сталася масова бійка: очевидці чули близько 10 пострілів (відео)

У ніч на неділю, 7 січня, в Івано-Франківську сталась масова бійка зі стріляниною біля одного з ресторанів у центрі міста. Очевидці чули близько десяти пострілів.

Відео з місця події опублікувало видання "Ратуша". З нього можна зрозуміти, що бійка сталася біля ресторану "Хлібосольний", що розташований на вулиці Чорновола, 77.

Початкова інформація, яку поширили місцеві ЗМІ, була про масову бійку за участю понад десяти осіб. Згодом очевидці розповіли, що чули близько десяти пострілів біля ресторану.

За попередніми даними, внаслідок інциденту є щонайменше один постраждалий. На місце події виїжджали поліцейські та медики. Причини конфлікту невідомі.

Поліція Івано-Франківська у коментарі Zaxid.net підтвердила факт інциденту. Правоохоронці повідомили, що на місці працювала слідчо-оперативна група, однак коментарі пообіцяли надати згодом, оскільки всі обставини інциденту ще встановлюються.

Нагадаємо, що в одному з торговельних центрів Харкова у суботу, 6 січня, сталася бійка й лунали постріли. На місці події працювали правоохоронці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.01.2024 20:27