Фото: поліції Івано-Франківщини

На Івано-Франківщині затримали вчителя, на уроці якого застрелили учня (фото)

У четвер, 23 листопада, поліція затримала 60-річного вчителя ліцею на Івано-Франківщині, де напередодні під час заняття зі стрільби застрелили 14-річного школяра. Під час обшуку за місцем його проживання вилучено пневматичну гвинтівку.

Про це повідомляє прес-служба поліції Івано-Франківщини.

За даними слідства, в приміщенні ліцею згідно з розкладом проводилось гурткове заняття зі стрільби по мішенях із пневматичної гвинтівки. Однак вимоги та заходи безпеки були порушені.

"Порушуючи вимоги та заходи безпеки, практичні стрільби відбувались на коридорі загального користування", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час цього заняття учень дев'ятого класу, 15-річний підліток, при перезаряджанні пневматичної гвинтівки з необережності здійснив постріл в іншого учня.

"Куля калібру 4,5 мм поцілила в область грудної клітки. Від отриманої травми 14-літній хлопець помер до приїзду швидкої допомоги. На момент події, вчитель був присутній в коридорі, де відбувались стрільби", — зазначили в прес-службі.

У поліції додають, що наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу. 

Нагадаємо, 22 листопада в одному із ліцеїв Надвірнянського району Івано-Франківської області загинув 14-річний школяр. Хлопця поранили з пневматичної гвинтівки на заняттях гуртка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.11.2023 17:16