Фото: "Укрзалізниця"

У потяг Чернівці — Львів врізалася автівка (фото)

У середу, 22 листопада, на переїзді сталася аварія. У потяг Чернівці — Львів врізався автомобіль. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці". 

Відомо, що водій легкового авто Skoda Octavia на обладнаному автоматичною світлофорною сигналізацією залізничному переїзді розпочав рух на заборонний сигнал та в’їхав у дизельний поїзд №701 ДПКр-2 сполученням Чернівці — Львів.

"У результаті зіткнення було пошкоджено паливні баки поїзда. На щастя, витік дизельного пального не призвів до займання", — йдеться у повідомленні.

Поїзд продовжив курсування, а пошкодження будуть оперативно виправлені у депо. Натомість авто, судячи з фото з місця ДТП, відновленню не підлягає.

В компанії зазначають, що в чоловіка, який керував автомобілем Skoda Octavia поліція вилучила посвідчення водія.

"Тривають слідчі дії. Всі обставини встановить поліція, однак причина очевидна — порушення водієм автотранспортного засобу правил руху на залізничному переїзді", — додали в прес-службі.

"Укрзалізниця" звертатиметься до суду з метою відшкодування збитків понесених компанією з вини порушника.

Нагадаємо, ввечері 21 листопада у Рівненській області водій автомобіля врізався в блокпост. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди четверо людей постраждали, серед них двоє підлітків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.11.2023 16:54