Фото: поліція Києва

У Києві сталася смертельна аварія: у поліції застерігають водіїв через ожеледицю на дорозі

У Києві у Деснянському районі сталася смертельна аварія. Поліцейські встановлюють обставини ДТП.

Про це повідомили у прес-службі поліції. За матеріалами слідства, водійка автомобіля "Смарт", 1992 року народження, не впоралась із керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху, внаслідок чого зіткнулась із автомобілем "Форд".

"Від отриманих травм жінка померла на місці події. Слідчі зʼясовують усі деталі автопригоди. Після завершення перевірки події буде надано правову кваліфікацію", — йдеться в повідомленні поліції.

Зазначимо, що вранці у перший день снігопаду, за інформацією поліції, на дорогах Києва сталося 13 дорожньо-транспортних пригод. Водіїв закликають бути обережними через ожеледицю на дорогах Комунальники продовжують розчищати дороги.

Водночас у Київській військовій міській адміністрації переконують, що до прибирання снігу в столиці вже залучили понад 300 одиниць очисної техніки.

Нагадаємо, у Хмельницькій області зіткнулись легковик та вантажівка. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув 56-річний чоловік.

Аварія сталася 18 листопада близько 21:30 години на трасі Житомир — Чернівці, неподалік села Солобківці. Вантажівка, за кермом якої був 60-річний громадянин Туреччини, зіткнулася з легковиком, яким кермував 56-річний житель Полтавської області. Водій легковика отримав тяжкі травми та загинув на місці події. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.11.2023 15:49