Фото: Нацполіція

Зіткнулись легковик та вантажівка: на Хмельниччині сталася смертельна ДТП за участі громадянина Туреччини

У Хмельницькій області зіткнулись легковик та вантажівка. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув 56-річний чоловік.

Про це повідомила поліція Хмельницької області.

Аварія сталася 18 листопада близько 21:30 години на трасі Житомир — Чернівці, неподалік села Солобківці. Вантажівка, за кермом якої був 60-річний громадянин Туреччини, зіткнулася з легковиком, яким кермував 56-річний житель Полтавської області.

Водій легковика отримав тяжкі травми та загинув на місці події. 

"Слідчі Хмельницького райуправління поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за 10 місяців 2023 року в Україні зареєстровано 19 743 дорожньо-транспортні пригоди із загиблими або травмованими. Загалом під час ДТП цього року Україні загинули 2 492 людини, ще 24 774 постраждали.

Додамо, 20 листопада у Чернівцях сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Попередньо правоохоронці встановили, що 22-річний водій автомобіля BMW не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та врізався в дерево. Внаслідок аварії загинули троє молодих чоловіків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.11.2023 13:15