Фото: поліція Львівської області

На Львівщині зіткнулися вантажівки: трасу засипало бляшанками з пивом (фото)

У середу, 12 липня, на автодорозі "Київ-Чоп" зіткнулись дві вантажівки. Аварія сталася біля села Бродки Стрийського району.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Близько 12:00 години дня вантажний автомобіль "Рено Магнум", яким керував 52 річний мешканець Закарпатської області здійснив зіткнення з вантажним автомобілем "ДАФ", за кермом якого перебував мешканець Стрийського району віком 47 років. Внаслідок зіткнення водій "Рено" та його 56 річна пасажирка отримали тілесні ушкодження.

"Поліцейські встановлюють обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 10 липня, у Львові військовий збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла загинула на місці аварії. За попередніми даними, ДТП сталася на вулиці Городоцькій. Автомобіль, за кермом якого перебував військовослужбовець, на нерегульованому пішохідному переході на швидкості збив перехожу. Вона загинула миттєво.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.07.2023 21:27