Скріншот із відео

Поїхали до ТЦ по сукню: у Дніпрі через обстріл подружжя залишилося без житла (відео)

У Дніпрі під час ракетного обстрілу 28 червня ворожа ракета поцілила у багатоповерхівку. Повністю зруйновано одну з квартир.

Так, мешканці цієї квартири Олександр та Ольга розповіли ТСН, що під час обстрілу їм вдалося вижити, адже в цей час їх не було вдома. 

Подружжя зазначило, що їх квартира, яка розташована на 10 поверсі будинку зруйнована дощенту. Самі ж господарі у момент ракетного удару перебували в торговому центрі на лівому березі міста. Додому повернулися одразу після спрацювання сигналізації у квартирі.

"Нам почали писати в чатах "вибух" і спрацювала сигналізація, ми швидко приїхали сюди, але вже почали всі дзвонити знайомі, хто тут поруч живе... На щастя, нікого не було в нашій квартирі", — розповіли вони.

За словами Ольги і Олександра, від їхньої квартири наразі не лишилося ані цеглинки. Все майно повністю знищено.

"Плаття, яке дружина купила в "Каравані"... Все, більше нічого немає", — зазначив Олександр.

Нагадаємо, у п'ятницю російські терористи здійснили ракетну атаку на Дніпро. Ворожа ціль влучила у дев'ятиповерхівку. У житловому будинку відбулося руйнування кількох поверхів. Внаслідок обстрілу багато людей постраждали та одна людина загинула.

Президент Володимир Зеленський відреагував на ворожий обстріл Дніпра та нагадав партнерам, що Україні необхідно більше ППО.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 28.06.2024 21:59