Фото: ДСНС Дніпропетровщини

Є загиблий та різко збільшилася кількість поранених: нові деталі ракетного удару по Дніпру (відео)

Внаслідок ракетної атаки по Дніпру 28 червня кількість постраждалих збільшилася до шести (раніше повідомляли про трьох поранених). Також відомо про одну жертву.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Також він опублікував відео з місця влучання.

"Маємо загиблого у Дніпрі", — написав він у Telegram.

За його словами, станом на 20:00 відомо про шістьох постраждалих. Серед них — семимісячне немовля. У дівчинки отруєння продуктами горіння.

Також Лисак заявив, що троє місцевих у важкому стані. Це жінки 27 та 30 років і 29-річний чоловік. 

У багатоповерхівці, у яку влучили рашисти, понівечені чотири поверхи. У квартирах, імовірно, заблоковані люди. У автівках навколо місця ракетної атаки також можуть бути мирні мешканці.

"В одному з під'їздів потрощеного будинку сталося займання", — додав очільник ОВА.

Оновлено

Станом на 21:15 кількість постраждалих збільшилась до дев'яти. Також, за словами Лисака, двоє людей не виходять на зв'язок. Пошуково-рятувальна операція триває.

Обстріл Дніпра 28 червня: що відомо

У п'ятницю російські терористи здійснили ракетну атаку на Дніпро. Ворожа ціль влучила у дев'ятиповерхівку. У житловому будинку відбулося руйнування кількох поверхів. 

Президент Володимир Зеленський відреагував на ворожий обстріл Дніпра та нагадав партнерам, що Україні необхідно більше ППО.

"Ми постійно нагадуємо всім партнерам: тільки достатня кількість і якість систем ППО, тільки достатня рішучість світу здатні зупинити російський терор. Нам потрібні ці рішення — потрібен надійний повітряний щит для України", — наголосив лідер держави.

Нагадаємо, за даними військово-морських сил Збройних сил України, станом на ринок 28 червня у Чорному, Азовському та Середземному морях зафіксовано перебування 12 російських кораблів. П’ять із них є носіями крилатих ракет типу "Калібр".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.06.2024 20:23