Фото: Нацполіція

На Чернігівщині із прифронтового села евакуювали родину із шістьма дітьми (фото)

У середу, 13 грудня, на Чернігівщині поліцейські евакуювали із прикордонного села, яке перебуває під постійним ворожим обстрілом, багатодітну родину. Із небезпечного місця вивезли матір із шістьма маленькими дітьми віком від двох місяців до 11 років. 

Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

"Керівник та два дільничні офіцери Семенівського підрозділу поліції Новгород-Сіверського району допомогли матері з шістьма маленькими дітками віком від двох місяців до 11 років переїхати у безпечне місце", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що родина жила всього за два кілометри від російського кордону. Село щоденно обстрілювали окупанти.

У поліції зазначають, що розставання жінці дуже болісно пережила переїзд. Вона довго вагалася з наданням згоди на евакуацію. Але начальник сектору поліцейської діяльності у Семенівці Володимир Єрмоленко переконав її.

Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

"Поліцейські швидко завантажили найцінніше майно багатодітної сім’ї в кузов автівки, наданої Семенівською міськрадою. А за годину вже заносили його до будинку, де тепер мешкатимуть Яна та її малеча", — розповідають поліцейські.

В новому помешканні родину забезпечили достатньою кількістю спальних місць і дровами для обігріву приміщення.

Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, наприкінці листопада з трьох громад Куп'янського району Харківської області, який перебуває під постійними ворожими обстрілами, евакуювали усі родини із дітьмиУсього з району, де була оголошена евакуація, разом із батьками вивезено 299 дітей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.12.2023 14:59