Фото: antikor.com

На Херсонщині окупанти зберігають награбоване майно українців у конфіскованих складах, — Маляр

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила, що в тимчасово окупованій Голій Пристані Херсонської області росіяни облаштували склади. Там вони зберігають вкрадене у місцевих жителів майно.

Про це посадовиця заявила у своєму Telegram.

За її словами, в Голій Пристані в конфіскованих будівлях окупанти облаштували склади зберігання награбованого майна та пункти розбирання викрадених автомобілів на запчастини для подальшої їх реалізації на території Росії.

"Злочинна сутність пронизує країну-агресора з низу до верху", — обурилася заступниця міністра оборони.

Нагадаємо, Генштаб Збройних сил України також заявляв, що окупаційна армія Російської Федерації продовжує обкрадати цивільне населення на тимчасово окупованих територіях України. У дачному кооперативі між населеними пунктами Лугівка та Фабричне російські військовослужбовці масово викрадають майно та особисті речі з будинків місцевих жителів. 

У Запорізькій області російські окупанти також продовжують грабувати місцеве населення, використовуючи для вивозу чужого майна військовий вантажний транспорт. Так, з селища Очеретувате, у напрямку міста Токмак зафіксовано рух російських автомобільних колон з награбованою побутовою технікою, меблями та іншим майном місцевих жителів. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.06.2023 17:44