Фото: росЗМІ

На Херсонщині партизани знищили статусного пропагандиста

У Новій Каховці 26 квітня партизани підірвали російського пропагандиста Сергія Твєтинського. Він очолював приймальню російської партії "Справедлива Росія — За правду".

Про це повідомляє Центр нацспротиву. 61-річний пропагандист активно співпрацював з окупаційною адміністрацією. Його машина підірвалася на закладеній міні.

"Маємо приклад типового життя росіянина: поїхати в чужу країну, до якої ти не маєш відношення, й померти. Вкотре акцентуємо, що росіяни хоча й тимчасово загарбали територію, але не контролюють її. Попри всі репресії, місцеві мешканці продовжують чинити спротив", — зазначили в Центрі.

Нагадаємо, вранці 27 квітня в тимчасово окупованому Мелітополі пролунав гучний вибух. Унаслідок нього один колаборант загинув, ще один — отримав травми. У лікарню після "бавовни" потрапив поліцейський Юрій Акімов.

Відомо, що 25 квітня в тимчасово окупованому Токмаку Запорізької області пролунали вибухи. У рашистів серйозні втрати. 

На початку місяця в Мелітополі сталася чергова бавовна на базі окупантів. Тоді пролунали вибухи у місці, де була зосереджена техніка й особовий склад окупантів — загарбники те все звозили упродовж чотирьох днів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.04.2023 15:12