Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

ЗСУ у Мелітополі знищили техніку рашистів, яку вони звозили чотири дні, — Федоров

У Мелітополі сталася чергова бавовна на базі окупантів. Увечері 6 квітня пролунали вибухи у місці, де була зосереджена техніка і особовий склад окупантів  загарбники те все звозили упродовж чотирьох днів.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону.

"Вчора приблизно о пів на дев’яту вечора було чутно вибухи у Мелітополі та Мелітопольському районі  селищі Веселе. До того була інформація, що ворог вже чотири дні поспіль звозить туди свою техніку та свій особовий склад. Ворог намагався це робити під час вимкненого мобільного зв’язку та інтернету у цьому селищі, щоб наші мешканці не могли нічого повідомити ЗСУ та спецслужбам. Але не вдалося це приховати", — йдеться у повідомленні.

Федоров зазначив, що цього ж тижня лунали вибухи в районі мелітопольського аеродрому. За його даними, за день до цього загарбники гвинтокрилами звозили на аеродром багато свого надважливого вантажу.

"Але в одну ніч весь цей вантаж вибухнув. І його нема. І така ситуація вже другий тиждень поспіль. І це сіє паніку серед окупантів", — підсумував Федоров.

Нагадаємо, ввечері 5 квітня поруч із селищем Мирне Мелітопольського району також лунали вибухи. Мер міста заявляв, що у росіян є втрати.

Додамо, 23 березня у Мелітополі внаслідок "бавовни" поранення отримав місцевий поліцейський-колаборант Сергій Сковирко. А 14 березня в результаті вибуху авто в центрі окупованого Мелітополя загинув місцевий колаборант Іван Ткач. Двоє людей нібито постраждали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.04.2023 09:48