Фото: Денис Казанський

Підрив авто у Мелітополі: відомо, хто загинув

У вівторок, 14 березня, внаслідок вибуху авто в центрі окупованого Мелітополя загинув місцевий колаборант Іван Ткач. Двоє людей нібито постраждали.

Про це повідомили російські засоби масової пропаганди.

Вказується, що спершу було відомо про трьох постраждалих, серед них був і Ткач. Однак потім пропагандисти заявили, що власник підірваного авто "помер від отриманих поранень".

Ще один місцевий колаборант Володимир Рогов підтвердив, що загиблим є саме Ткач. Російські окупанти на початку вересня 2022 року "призначили" Ткача "головою МУП Міський транспорт".

"УП" з посиланням на джерела в правоохоронних органах теж повідомила про загибель Ткача. Від початку березня 2022 року колаборант ініціативно зайнявся організацією міських пасажирських перевезень під керівництвом Сергія Золотарьова — першого заступника т.зв. "очільника військово-цивільної адміністрації Мелітополя". Крім цього, колаборант налагодив транспортне сполучення з окупованими Кримом, частинами Донецької та Луганської областей. Він займався організацією переміщення особового складу російських військ з Донецької, Херсонської областей та Криму до Запорізької області і назад. Залучивши рухомий склад "МУП "Міський транспорт", Ткач організовував перевезення найманців ПВК "Вагнера" до лінії бойового зіткнення у Запорізькій області.

Нагадаємо, що вибух у Мелітополі 14 березня стався близько 18:00, в районі вулиці Героїв України. Вказувалося, що спалахнула автівка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.03.2023 23:27