На Київщині двоє дівчат загинули у ДТП

07 КВІТНЯ 2019 11:14

На околиці села Піщана Білоцерківського району автомобіль «Мазда»  скоїв наїзд на двох молодих дівчат.

На сайті Нацполіції зазначається, що працівники поліції, які прибули на місце події встановили особи загиблих. Ними виявилися 18-річна жителька цього ж села та 16-річна столична мешканка. Ймовірно, дівчата в пізній час поверталися додому дорогою, а водій «Мазда», скоїв на них наїзд. Внаслідок чого, від отриманих травм вони загинули на місці. Сам керманич втік з місця події, залишивши автомобіль.

«Під час розслідування стало відомо, що напередодні 19-річний хлопець, житель села Храпачі Білоцерківського району, взяв без дозволу ключі від автомобіля «Мазда», який належав його батькам та виїхав в нічний час», – йдеться у повідомлені.

Також повідомляється, що слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці спрямовують всі сили та засоби на встановлення місцезнаходження молодика, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду.

Фото, 07.04.2019 11:14