Фото: Національна поліція

На Київщині підліток скоїв суїцид

Правоохоронці Київської області встановлюють обставини загибелі неповнолітнього хлопця, тіло якого знайшли на території закинутої будівлі. Слідчі розглядають версію вчинення самогубства.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київщини у Telegram-каналі.

Зазначається, що тіло хлопця виявив місцевий житель та одразу звернувся до поліції. Це сталося у вівторок, 27 лютого, в селі Рудня Київської області. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Броварського управління поліції та ювенальні поліцейські.

На території закинутої будівлі правоохоронці виявили тіло 15-річного уродженця Сумщини. На його тілі, за попередньою інформацією, тілесних ушкоджень не виявлено. Для встановлення остаточної причини смерті буде проведена судово-медична експертиза.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з  позначкою "самогубство". Наразі поліцейські встановлюють всі обставини події.

Додамо, що впродовж жовтня минулого року у Києві сталося одразу кілька випадків суїциду серед підлітків. Зокрема, на вулиці Миколи Гулака було виявлено тіло дитини без ознак життя. Поліцейські встановили, що 12-річна дівчинка загинула внаслідок падіння з висоти багатоповерхівки. 

Також у столиці дівчина та хлопець випали з балкона 24 поверху будинку. Від отриманих травм вони загинули на місці. Поліцейські встановили, що загиблі — це брат та сестра, 2005 та 2006 років народження. Відомо і про загибель на Троєщині двох молодих дівчат, які вистрибнули з недобудови.

Нагадаємо, у листопаді 2023-го у Луцьку 15-річна дівчина покінчила життя самогубством. Її знайшли повішеною на вулиці Набережна. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.02.2024 10:01