Фото: соцмережі

У Луцьку дівчина-підліток покінчила життя самогубством після сварки з батьками

У Луцьку 15-річна дівчина покінчила життя самогубством. Її знайшли повішеною на вулиці Набережна. 

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на джерела у поліції.

Зазначається, що дівчина нібито посварилася з батьками і пішла з дому ще напередодні ввечері.

Тіло виявили у парковій зоні. Нині правоохоронці встановлюють всі обставини трагедії.

Дитячі самогубства почастішали

У Харкові двоє дівчат-підлітків, 13 та 15 років, напідпитку наковталися пігулок та порізали передпліччя рук. Молодшу врятувати не вдалося. Внаслідок цього тринадцятирічна дівчина померла, а інша потрапила до лікарні. Поліція порушила два кримінальні провадження за фактом умисного вбивства, яке кваліфікували як самогубство.

15 жовтня, у Києві на вулиці Миколи Гулака було виявлено тіло дитини без ознак життя. На місце прибула слідчо-оперативна група Головного та Оболонського управлінь поліції, ювенальні інспектори, оперативники та медики. Попередньо поліцейські встановили, що 12-річна дівчинка загинула внаслідок падіння з висоти багатоповерхівки. 

2 жовтня у Києві дівчина та хлопець випали з балкона 24 поверху будинку. Від отриманих травм вони загинули на місці. Поліцейські встановили, що загиблі — це брат та сестра, 2005 та 2006 років народження. 

Нагадаємо, 9 жовтня у Києві на Троєщині дві молоді дівчини вистрибнули з недобудови. Слідчі розпочали кримінальне провадження через умисне вбивство з позначкою "самогубство".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.11.2023 16:37