Фото: соцмережі

У День святого Миколая в Луцьку троє підлітків намагалися вчинити самогубство

У середу, 6 грудня, у День святого Миколая на Волині троє підлітків намагалися скоїти суїцид. Інциденти трапилися у Луцьку.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на власні джерела. 

Зазначається, що у хлопця 16 років констатували гострий психічний розлад. Він був у стані алкогольного сп'яніння.

Дівчина, яка також була у стані алкогольного сп'яніння, порізала собі вени. Їй виповнилося 17 років.

Ще одне самогубство намагалася скоїти дівчина віком 15 років. Вона отруїлася медикаментами.

"Усіх підлітків госпіталізували. За попередньою інформацією, усі три випадки між собою ніби не повʼязані", — пише видання.

За даними джерела, цю інформацію підтвердили і у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Дитячі самогубства почастішали

У Харкові двоє дівчат-підлітків, 13 та 15 років, напідпитку наковталися пігулок та порізали передпліччя рук. Молодшу врятувати не вдалося. Внаслідок цього тринадцятирічна дівчина померла, а інша потрапила до лікарні. Поліція порушила два кримінальні провадження за фактом умисного вбивства, яке кваліфікували як самогубство.

15 жовтня, у Києві на вулиці Миколи Гулака було виявлено тіло дитини без ознак життя. На місце прибула слідчо-оперативна група Головного та Оболонського управлінь поліції, ювенальні інспектори, оперативники та медики. Попередньо поліцейські встановили, що 12-річна дівчинка загинула внаслідок падіння з висоти багатоповерхівки. 

2 жовтня у Києві дівчина та хлопець випали з балкона 24 поверху будинку. Від отриманих травм вони загинули на місці. Поліцейські встановили, що загиблі — це брат та сестра, 2005 та 2006 років народження. 

9 жовтня у Києві на Троєщині дві молоді дівчини вистрибнути з недобудови. Слідчі розпочали кримінальне провадження через умисне вбивство з позначкою "самогубство".

Нагадаємо, у Луцьку 15-річна дівчина покінчила життя самогубством. Її знайшли повішеною на вулиці Набережна. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.12.2023 15:25