Фото: ДСНС

На Київщині сталася пожежа у багатоповерхівці: з будинку евакуювали 56 мешканців

Вночі 4 грудня в Обухівському районі Київської області сталася пожежа у багатоповерхівці. Під час гасіння пожежі з будинку евакуювали 56 мешканців.

Про це повідомило представництво Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Київській області.

"4 грудня о 01:35 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу в місті Обухів на вулиці Каштанова. По прибуттю рятувальників встановлено, що горить квартира на сьомому поверсі дев'яти поверхового житлового будинку", — йдеться у повідомленні.

Під час пожежі з будинку евакуйовано 56 осіб. Внаслідок пожежі є один потерпілий — 1987 року народження. Його госпіталізовано до лікарні.

Загоряння було ліквідовано о 02:27. До гасіння пожежі було залучено 16 рятувальників та 5 одиниць техніки. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, 1 грудня у Києві спалахнула пожежа в будинку, який є пам'яткою історії. На вулиці Ярославській, 8 сталося загоряння в садибному житловому будинку купця Афіногена Лунєва. У 2020 році Київська міська рада намагалася передати будинок під будівництво офісного центру, але тоді історичну будівлю вдалося відстояти.

Також 26 листопада у Львові сталася пожежа у квартирі житлового будинку, у якій загинули 36-річний чоловік і шестирічна дитина. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 04.12.2023 10:37