Колаж:TrueUA

На Київщині та низці областей оголошували повітряну тривогу: військові попереджали про небезпеку

У вівторок, 2 липня, у багатьох областях України оголошували повітряну тривогу. Існувала загроза балістичної атаки російською армією.

Про це повідомляли у Telegram-каналі Повітряні сили Збройних сил України.

Перше повідомлення військові опублікували о 13:35. Вони попередили про загрозу застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена тривога.

Вже через декілька хвилин Повітряні сили закликали жителів Полтави пройти в укриття.

Станом на 13:45 мапа повітряних тривог мала такий вигляд:

Повітряна тривога 2 липня

Мапа: alerts.in.ua

Оновлено 15:27

Відбій повітряної тривоги.

Обстріл Херсона 2 липня: що відомо

У вівторок, 2 липня, російська армія масовано обстріляла місто Херсон. Внаслідок ворожої атаки є поранені. Як зазначають в адміністрації, "швидка" доставила до лікарні 54-річного чоловіка з контузією, струсом головного мозку та черепно-мозковою травмою. Потерпілому надають необхідну медичну допомогу.

"За попередньою інформацією, внаслідок останніх ворожих ударів постраждали декілька містян" — додали в ОВА.

Згодом в Херсонській ОВА зазначили, що за медичною допомогою звернулися двоє херсонців, постраждалих через російські обстріли.

"Нині лікарі обстежують 52-річного чоловіка та 56-річну жінку. Попередньо, вони отримали вибухові травми. Загалом на цю хвилину відомо про пʼятьох поранених містян", — додали в адміністрації.

Нагадаємо, у Дніпрі і досі триває пошуково-рятувальна операція після російського ракетного удару 28 червня. Наразі доля двох людей залишається невідомою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.07.2024 13:54