Фото: Національна поліція України

На Київщині жінка скинула собаку із залізничного мосту

У Яготині Київської області жінка скинула собаку із залізничного мосту. Постраждалу тварину доправили до ветеринарної лікарні для обстеження та надання необхідної допомоги.

Як повідомляє прес-служба поліції Київщини, за попередніми даними, встановлено, що до цього інциденту може бути причетна 65-річна місцева жителька.

Наразі поліцейські продовжують з'ясовувати всі обставини події та встановлювати можливих свідків жорстокого поводження з чотирилапим. Зокрема, завдяки спільним зусиллям небайдужих людей та волонтерів собаку відвезли до ветеринарної лікарні. Там фахівці обстежили тварину та надали їй необхідну допомогу.  

Скинула собаку з мосту

Фото: Національна поліція України

Зазначається, що слідчі розпочали досудове розслідування за фактом жорстокого поводження з тваринами (ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України). 

"Звертаємось до громадян! Якщо ви стали свідком або вам відомі будь-які обставини правопорушення, звертайтесь до місцевої поліції за телефоном або спецлінією "102", — наголосили правоохоронці.

Нагадаємо, у травні у Чернігові чоловік декілька разів вистрелив у собаку з травматичного пістолета. Правоохоронці зазначили, що він зробив це з "хуліганських мотивів". Йому загрожує до трьох років ув’язнення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 04.07.2024 09:47