Фото: Андрій Нєбитов

На Київщині знайшли тіло підлітка, правоохоронці підозрюють самогубство

У селі Копачів Київської області місцеві правоохоронці знайшли тіло 14-річного хлопця. Зараз встановлюють обставини смерті дитини.

Про це повідомив керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

"Тіло неповнолітнього виявили поліцейські  у віддаленій частині села, поблизу високовольтної вежі. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини надзвичайної події. Попередня версія загибелі — самогубство", — розповів правоохоронець.

Він звернувся до батьків із закликом приділяти достатньо часу дітям, особливо підліткам та молоді, і не залишати їх на самоті із проблемами.

"Звертаюсь до батьків, приділяйте увагу підростаючому поколінню, цікавтесь дозвіллям молоді. Не залишайте дітей на самоті зі своїми проблемами", — сказав він.

Нагадаємо, у Києві поліція встановлює обставини загибелі двох дітей. Слідчі кваліфікували подію як самогубство. За попередніми даними дівчатка загинули внаслідок падіння з 15 поверху багатоповерхівки.

А у п'ятницю, 4 серпня, близько 14:00, до Обухівського управління поліції Київщини надійшло повідомлення про зникнення 16-річної дівчини. Правоохоронці розгорнули рятувальну операцію. За деякий час тіло загиблої дівчини знайшли в покинутій будівлі в місті Кагарлик. Поліція опублікувала фото з місця трагедії. На знімку видно залишений мобільний телефон, цигарки, запальничку і ймовірно прощальна записка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.08.2023 13:10