На Кіровоградщині бойова частина ракети вибухнула біля будинку: деталі

Вночі 18 травня у Кіровоградській області протиповітряна оборона знищила дві ворожі цілі. Крилату ракету збили в Олександрійському районі, безпілотник — у Кропивницькому районі.

Про це повідомив начальник Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович у Telegram.
 
Уламки збитого безпілотника влучили в один з об’єктів. Впродовж кількох годин рятувальні підрозділи гасили пожежу. Евакуювали мешканців навколишніх дворів. Загиблих та травмованих немає.

"В обох випадках не обійшлося без руйнувань. Бойова частина ракети вибухнула на території приватної оселі. Вибуховою хвилею пошкодило три будинки. Обійшлося без травмованих", — написав Райкович.

Нічна ракетна атака

У ніч на 18 травня російські загарбники здійснили новий обстріл УкраїниО 05:18 мер Києва Віталій Кличко повідомив про вибухи у Дарницькому та Дніпровському районах столиці. Усі повітряні цілі вдалося збити, але їхні уламки впали в різних місцях столиці. Найбільші пошкодження зафіксовано в Дарницькому районі — там сталося загоряння на території гаражного кооперативу.

Також Росія здійснила ракетний удар по Одесі. Загинула одна людина, ще двоє поранені. Під удар потрапив об'єкт промисловості на околицях міста.

Крім цього, окупанти поцілили ракетою в об'єкт інфраструктури на Хмельниччині. Про постраждалих не повідомлялося.

Нагадаємо, ввечері 17 травня у Збройних силах України попередили про ймовірність повторення неспокійної ночі. Речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк вказувала на активність ворожої авіації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.05.2023 10:21