Фото: Facebook-сторінка Олега Ніколенка

Польський автобус збив на кордоні українських водіїв: деталі від МЗС

На кордоні з Польщею 14 грудня польський автобус скоїв наїзд на трьох українських водіїв. Вони отримали незначні травми.

Про це речник МЗС Олег Ніколенко повідомив у коментарі "Українській правді".

"14 грудня на польсько-українському кордоні стався наїзд на трьох українських водіїв. На місце ДТП одразу вирушив український консул", — заявив Ніколенко.

Також він додав, що постраждалі українські водії вчора пройшли оформлення на кордоні й разом зі своїм автотранспортом повернулися до України.

Відомо, що інцидент стався неподалік від пункту пропуску Гребенне Рава-Руська. Водія мікроавтобуса на польській реєстрації затримали правоохоронці, з ним проводять процесуальні дії. 

Генеральний консул України в Любліні Олег Куць повідомив, що українським водіям була надана медична допомога. 

"За попередньою інформацією постраждали два українських водії. У одного забій руки, в іншого забій ноги. Їм надали допомогу на місці, від госпіталізації відмовилися. Ми з ними перебуваємо в постійному контакті", додав він.

Нагадаємо, у листопаді сталася дорожньо-транспортна пригода з українцями у Польщі. За інформацією Олега Ніколенка, ДТП за участі автобуса з українцями, відбулася у місцевості Вершині біля польського міста Грубешов. Мікроавтобус, який потрапив в аварію, був на українських номерах. Внаслідок ДТП загинули троє українців: дві жінки та дитина шести років. Ще четверо наших громадян отримали травми різного ступеня тяжкості.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.12.2023 13:35