Фото: російські ЗМІ

На Луганщині горіла нафтобаза: окупанти заявили про атаку безпілотника (фото, відео)

Уночі 24 квітня виникла пожежа на нафтобазі в тимчасово окупованому місті Ровеньки Луганської області. У РФ вважають, що це сталося внаслідок атаки українського безпілотника

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За даними рятувальників, БпЛА спричинив розгерметизацію резервуара.

"24 квітня о 02:59 на пункт зв'язку МНС ЛНР надійшло повідомлення про те, що внаслідок атаки безпілотного літального апарату відбулася розгерметизація з подальшим горінням резервуара на об'єкті ТОВ ТД "Ровеньківська нафтобаза", — повідомили у прес-службі "МНС".

На приборкання вогню відправили сили Ровеньківського гарнізону та підрозділи з довколишніх міст. За даними відомства, в результаті атаки один з резервуарів з легкозаймистою рідиною загорівся, існувала загроза переходу вогню на резервуари, що стояли поруч.

"Одночасно з гасінням пожежі проводилося охолодження поряд розташованих ємностей. Пожежу було ліквідовано о 05:40. Жертв та постраждалих немає", — доповнили у відомстві.

Нагадаємо, у ніч на 24 квітня у тимчасово окупованому Севастополі теж пролунала серія вибухів. Окупанти заявили, що російський флот атакували надводні безпілотники.

У Богородському міському окрузі під Москвою у лісі знайшли безпілотник, який ніс 17 кілограмів вибухівки. Його знайшла місцева мешканка за 300 метрів від свого будинку і зателефонувала в поліцію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 24.04.2023 10:21