Фото: Pixabay

На Львівщині рятувальники повідомляють про небезпеку

У понеділок, 17 липня, на Львівщині прогнозують погіршення погодних умов. У другій половині дня можливі сильні грози та град.

Про це попереджає Головне управління ДСНС України у Львівській області. Через негоду по області оголошено жовтий рівень небезпеки.

"За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України на території Львівської області: 17 липня в другій половині дня грози, місцями град, шквали 17–22 м/с. (жовтий рівень небезпеки)", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, від 17 до 21 липня погода в Україні буде надзвичайно спекотною. Особливо значне потепління відчують мешканці південних регіонів. У зв'язку з надходженням жаркої та нестійкої повітряної маси середземноморського походження, а також з території Балканського півострова, в нашій країні прогнозується період переважно спекотної погоди з денними температурами близько +30°С, у центральних та південних регіонах місцями вище +33…+35°С. Очікувати варто цього тижня і гроз, які притаманні спекотній погоді. Тож місцями пройдуть просто зливи, а подекуди вони будуть супроводжуватись градом та поривами вітру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 17.07.2023 12:57