Фото: ДСНС

На Львівщині у приватному будинку вибухнув газ: постраждав чоловік

У місті Стебник Дрогобицького району Львівської області стався вибух газу, внаслідок чого було зруйновано приватний будинок та госпіталізовано чоловіка.

Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області у Facebook.

"Унаслідок вибуху газу виникла пожежа в місті Стебник Дрогобицького району в цегляному житловому будинку, розміром 10х15 м. До місця події було направлено рятувальників П'ятої державної пожежно-рятувальної частини м. Дрогобич та рятувальників 37-го державного пожежно-рятувального поста м. Стебник та оперативну групу Дрогобицького районного управління", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на момент вибуху газу в будинку перебував власник, 1967 року народження, якого з опіками всього тіла госпіталізували в Дрогобицьку міську лікарню №1. Також виникла пожежа в одній з кімнат будинку.

Будинок було серйозно пошкоджено: вогнем уражено стіни на площі 200 кв.м та підлога на площі 20 кв.м. Рятувальники наголошують, що є загроза руйнування будинку. Вогнем знищено речі власника.

Нагадаємо, 6 серпня у багатоквартирному будинку Полтави вибухнув туристичний газовий балон. Травми отримали троє людей. Також внаслідок вибуху серйозно пошкоджено декілька квартир житлового будинку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.08.2023 02:47