На Львівщині зросла кількість постраждалих внаслідок нічної ракетної атаки (фото)

У Львівській області збільшилась кількість людей, які постраждали внаслідок ракетного удару у вівторок, 15 серпня. Станом на зараз відомо про 19 поранених.

Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"Серед них є шестеро осіб старшого віку, яким від 62 до 75 років. У більшості постраждалих діагностували забої, різані рани та гострі реакції на стрес. Десятирічна дитина, про яку я згадував раніше, має забій стопи”, — йдеться у повідомленні.

ракетний удар львів

Фото: Максим Козицький

Козицький зазначив, що людям надають необхідну допомогу. 

Ракетний удар по Львівщині 15 серпня

На світанку 15 серпня російська армія атакували Львівщину сімома ракетами. Одну протиповітряна оборона знищила, а шість — влучили.

В обласному центрі пошкоджено 40 будинків. Є руйнування медичного коледжу. Ракета прилетіла на подвір'я дитячого садка, будівля закладу пошкоджена, з неї повилітали вікна. Найбільше руйнувань зафіксували у Залізничному районі. Зокрема, на вулицях Каховській та Патона.

ракетний удар по Львову 

Фото: Максим Козицький

Також є пошкодження і в області. Зокрема, у Ставчанах Львівського району пошкоджені 15 житлових будинків в приватному секторі, з них шість — критично. Також пошкоджені легкові автомобілі. У селі Суховоля Львівського району уламками від ракет пошкоджені чотири житлових будинки в приватному секторі.

Нагадаємо, внаслідок нічної атаки на Львівщині є пошкодження енергетичної системи. Тож частина регіону не має електропостачання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.08.2023 15:11