Фото: F3.DE

Частина Львівщини через нічну ракетну атаку залишилась без світла

У Львівській області ліквідовують наслідки нічного ракетного удару. Частина регіону знеструмлена, там тривають аварійно-відновлювальні роботи. 

Про це повідомили у прес-службі "Укренерго".

"Внаслідок обстрілів росіянами є нові пошкодження у мережах на Донеччині, Сумщині, Харківщині та Херсонщині. Відновлення живлення відбувається за безпекової ситуації та з дозволу військових", — йдеться в повідомленні.

Загалом енергетики кажуть, що через бойові дії в Україні понад 400 населених пунктів не мають електрики. Були пошкодження в Дніпропетровській області, наразі всі споживачі заживлені.

Ракетна атака 15 серпня

Вночі 15 серпня армія країни-агресорки завдала чергового масованого ракетного удару по території України. Вибухи лунали у багатьох регіонах.

Зокрема, про небезпеку цієї ночі військові попереджали ще 14 серпня ввечері. Тоді в акваторію Чорного моря було виведено російський фрегат "Адмірал Макаров", а в небо окупанти підняли стратегічну авіацію. Вже вночі у вівторок у Повітряних силах заявляли, зокрема, про пуски ворогом крилатих ракет зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС із району Каспійського моря.

Повітряна тривога почала ширитися областями України близько 03:30 години. Протягом ночі вибухи лунали у Дніпрі, Запоріжжі, Хмельницькому, Луцьку, на Івано-Франківщині, у Слов'янську та в Краматорську. "Прильоти" зафіксовано у Дніпрі, Луцьку та Львові. Після 05:30 у регіонах почалися відбої тривог.ʼ

Нагадаємо, мер Львова показав фото дитсадка, куди вночі влучила російська ракета. У будівлі вибиті вікна та розтрощені меблі. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.08.2023 12:59