На Одещині на жінку впала корова, яку збив автомобіль (фото)

В Одеській області, на автодорозі сполученням Балта — Криве Озеро, сталася аварія, внаслідок якої була травмована 34-річна жінка. Водій автомобіля BMW-X5 збив корову, яка впала на постраждалу.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

Там зазначають, що близько шостої години ранку водій автомобіля BMW-X5, рухаючись у межах села Познанка-1 Любашівської ОТГ, не оцінив дорожню обстановку і здійснив наїзд на одну із корів, яка рухалася у стаді проїзною частиною вулиці.

"Тварина не постраждала, але не втрималася і впала, придавивши вагою свого тіла погоничку, яка йшла біля неї. Через кілька годин жінці стало зле і її каретою швидкої медичної допомоги доправили до лікарні. Постраждалій діагностували перелом потиличної кістки, струс головного мозку та інші тілесні ушкодження", — йдеться в повідомленні.

Особу водія поліцейські встановили протягом кількох годин. Ним виявився 61-річний житель Балти.

"Поліцейським він пояснив, що залишив місце пригоди тільки після того, як жінка його запевнила, що з нею все гаразд", — йдеться в повідомленні.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань через порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

"У рамках кримінального провадження транспортний засіб поміщений на  арештмайданчик, призначені судові експертизи, в тому числі перевірка водія на стан сп'яніння. Всі обставини події встановлюються", — наголошують у поліції.

Нагадаємо, у Києві на вулиці Великій Васильківській двоє нетверезих чоловіків викрали автомобіль з місця аварії. Зловмисники намагалися поцупити транспортний засіб, доки поліція оформляла дорожньо-транспортну пригоду. Зазначають, що подія сталася близько опівночі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.09.2023 10:49