Фото: Патрульна поліція Києва

У Києві двоє п'яних чоловіків на очах патрульних викрали автомобіль, який потрапив у ДТП

У Києві на вулиці Великій Васильківській двоє нетверезих чоловіків викрали автомобіль з місця аварії. Зловмисники намагалися поцупити транспортний засіб, доки поліція оформляла дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

Зазначають, що подія сталася близько опівночі. Прибувши на місце виклику, інспектори з'ясували, що дорогу не поділили транспортні засоби Volkswagen Caddy та Skoda Fabia. Останній стояв на деякій відстані від місця ДТП, оскільки не зміг зупинитися одразу після зіткнення.

"Під час спілкування з учасниками події охоронці порядку почули як в автомобіль Skoda раптово завівся та розпочав рух, однак водій перебував поряд з інспекторами. Не гаючи часу, поліцейські кинулися наздоганяти авто-утікач та зупинили його за декілька кварталів. В салоні перебували двоє невідомих з ознаками алкогольного сп'яніння", — йдеться у повідомленні.

За словами патрульних, власник автівки повідомив, що бачить цих осіб вперше.

"Правоохоронці затримали обох чоловіків та склали на громадянина, що перебував за кермом, протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння або відмова від проходження огляду) і постанову за ч. 1 ст .126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) КУпАП. Крім того, інспектори виявили ознаки сп'яніння й у власника автомобіля Skoda. Щодо останнього охоронці порядку також склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП. У підсумку, за скоєння ДТП протокол за ст. 124 КУпАП отримав водій Volkswagen", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Летичеві Хмельницької області начальник місцевої поліції наздогнав зловмисника, який збив військовослужбовицю і зник з місця дорожньо-транспортної пригоди. Прямуючи на місце аварії, начальник Летичівського відділу поліції Юрій Найчук помітив схожий за описом автомобіль із розбитим лобовим склом. Поліціянт подав водієві сигнал зупинитися, але той почав утікати. Підполковник поліції певний час переслідував зловмисника. Врешті на польовій дорозі той змушений був зупинитися.

В серпні в Черкаській області нетверезий водій врізався в авто правоохоронців. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав. Аварія сталася якраз тоді, коли правоохоронці встановлювали обставини іншого порушення правил дорожнього руху з п’яним 17-річним водієм мотоцикла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.09.2023 21:44