Фото: Facebook Лани Вєтрової

У Києві хлопець закінчив п'ять вишів і потрапив у Реєстр рекордів

У понеділок, 18 вересня, у Києві зареєстрували національний рекорд в номінації "Наймолодший українець, який отримав найбільшу кількість дипломів про вищу освіту в Україні". 24-річний Євгеній Нотевський першим серед чоловіків до 25 років зміг стати дипломованим спеціалістом, закінчивши аж п'ять вищих навчальних закладів. 

Про це повідомляє у Facebook керівниця "Національного реєстру рекордів України" Лана Вєтрова.

За її словами, з вересня 2016 року по грудень 2022 року хлопець здобув освіту за фахом економіка, право, магістр менеджменту, магістр державного управління та місцевого самоврядування і магістр харчових технологій.

"Чотири із п'яти отриманих дипломів рекордсмена про вищу освіту — із відзнакою. За час навчання був лауреатом іменної академічної стипендії президента України (2019), премії міського голови Києва за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України (2019) та іменної академічної стипендії Верховної Ради (2020)", — йдеться у повідомленні.

Нині Євгеній Нотевський є здобувачем третього освітнього рівня (PhD) за спеціальністю "Менеджмент" (ІІ курс) у своїй альма-матер — ДВНЗ "КНЕУ ім. Вадима Гетьмана". Також він очолює волонтерський штаб Миколаївської області.

Нагадаємо, українська спортсменка Катерина Садурська, яка виступає в синхронному плаванні та фрідайвінгу, встановила унікальний світовий рекорд. Наша землячка пірнула на глибину, яка раніше нікому не підкорювалася в одній із найскладніших дисциплін. Зазначається, що харків'янка досягла неймовірного результату на міжнародних змаганнях із фрідайвінгу. Світовий рекорд Катерина встановила на змаганнях Vertical Blue 2023, що відбуваються на Карибах. До цього Садурська встановила світовий рекорд у дисципліні пірнання з постійною вагою без ластів за правилами AIDA, пірнувши на глибину 74 метри.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 18.09.2023 17:48