Скріншот

На Черкащині нетверезий водій протаранив авто поліції (відео)

В Черкаській області нетверезий водій врізався в авто правоохоронців. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Зазначається, що аварія сталася, коли правоохоронці встановлювали обставини іншого порушення правил дорожнього руху.

"Під час патрулювання в селі Козацьке Звенигородського району, поліцейські помітили водія мотоцикла, який порушував правила дорожнього руху. Кермувальник виявився нетверезим та ще й неповнолітнім. З дозволу батьків 17-річний порушник пройшов перевірку на "Драгері", результат був позитивний — 0,35 проміле", — йдеться у повідомленні.

В момент оформлення правопорушення автомобіль правоохоронців на великій швидкості протаранив водій Opel Omega. Водій був у нетверезому стані. За інформацією поліцейських, внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

"За кермом транспортного засобу був 38-річний водій у нетверезому стані. Він перевищив допустиму норму алкоголю в 14 разів. Прилад показав — 2,8 проміле",  зазначили у МВС.

Нагадаємо, у Харківській області правоохоронець на службовому автомобілі збив 15-річну дівчинку, дитина загинула на місці. Трагедія сталася ще 2 серпня на трасі "Київ-Харків-Довжанський". Після аварії слідчі оглянули місце події та автівку. Також було проведене освідування водія, під час якого з'ясувалося, що він не перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.08.2023 17:58