Фото: соцмережі

На Одещині пʼяні підлітки розважались на алеї загиблих військових: за них вже взялася поліція

У мережі зʼявилося відео, на якому двоє неповнолітніх дівчат і хлопець розважаються на Алеї Слави загиблим героям у селищі Іванівка на Одещині. Правопорушників знайшли працівники поліції та склали протокол за хуліганство, направивши його до суду.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

"В ході моніторингу інтернет-мережі правоохоронці виявили відео, на якому підлітки, гуляючи пам’ятним місцем, обговорювали можливість справлення там своїх природніх потреб, танцювали, розважалися. Вказана інформація була зареєстрована у встановленому порядку у територіальному підрозділі поліції", — йдеться у повідомленні.

У ході перевірки поліцейські встановили час зйомки, яка була проведена 23 вересня близько 20:00. Відео з розвагами у памʼятному місці підлітки, ймовірно, записали у стані алкогольного спʼяніння. Їх опитали та запросили на профілактичну бесіду разом з батьками.

"Відносно двох дівчат правоохоронці склали адміністративні протоколи за статтею "Дрібне хуліганство" Кримінального Кодексу України про адміністративні правопорушення. Справи скерували до суду для розгляду та розв'язання питання щодо штрафу", — додають у поліції.

Також правоохоронці намагаються встановити, хто продав неповнолітнім алкоголь. Зокрема, працівники поліції перевіряють факт можливого порушення працівниками одного з торговельних закладів селища правил торгівлі алкогольними напоями в частині їх продажу особам, які не досягли 18 річного віку.

Нагадаємо, четверо підлітків-вандалів вчинили наругу над могилою загиблого воїна у селі Івахни Уманського району. Вони зняли з надгробка прапор України, який встановили на знак пошани.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.09.2023 20:19